POSLOVI #za5

POSLOVI #za5


KREĆEMO!

NOVI TALAS PROJEKTA BUDUĆNOST #ZA5

Nakon velikog uspeha prvog talasa nacionalnog projekta „Budućnost #za5“, i ove godine nastavljamo da inspirišemo studente i srednjoškolce širom Srbije da iskoriste svoj potencijal, unaprede znanja, prošire vidike i upoznaju uspešne mlade ljude iz sveta biznisa.

Kroz interesantna predavanja, zabavne i edukativne radionice, rešavanje case study-ja i mnoge druge aktivnosti, i ove godine ćemo nastojati da motivišemo mlade i pružimo im podršku u potrazi za budućim zaposlenjem.

Kao i prošle godine, projekat startuje serijom zanimljivih i interaktivnih tematskih predavanja – „Poslovi #za5“, na kojima će neki od najuspešnijih poslovnih ljudi u Srbiji podeliti svoja znanja i veštine koje su im bile potrebne na putu do profesionalnog uspeha.

Predavanja „Poslovi #za5“ ove godine organizujemo na fakuletima, a tema prvog u nizu predavanja su odnosi sa javnošću, odnosno PR (Public Relations). Svi zainteresovani studenti i srednjoškolci će imati priliku da kroz neformalan razgovor sa najuspešnijim menadžerima vodećih internacionalnih i domaćih kompanija saznaju sve što ih zanima o jednom od trenutno najpopularnijih zanimanja u svetu i kod nas.

Prvo predavanje će biti održano u sredu, 5. decembra na Ekonomskom fakultetu (Profesorska sala, I sprat) u 16:00 časova, a prijave su otvorene na našoj facebook stranici!

Prijave za ovo sjajno predavanje su OVDE.