PODELI SVOJU PRIČU #ZA5


Da li si već čuo/la za aktivnost „Moja priča #za5“, cool priliku da podeliš sa vršnjacima svoje inicijative i poduhvate?

Ako uživaš u gledanju različitih korisnih tutorijala na YouTubeu koji te inspirišu i uče brojnim stvarima, sada imaš mogućnost da i ti budeš jedan od onih koji dele svoje savete drugima i tako im pomažu da steknu nova znanja. Naime, ukoliko ideš u srednju školu i pored završavanja školskih zadataka, uspešan/na si u različitim aktivnostima na koje si ponosan/na i za koje želiš da i drugi čuju, onda je ovo sjajna prilika za tebe.

Radiš na nekom projektu, član/ica si omladinskih i/ili nevladinih organizacija, volontiraš u lokalnom udruženju, ideš na super praksu ili si i sam/a pokrenuo/la nešto zanimljivo sa društvom? Zašto ne bi ispričao/la nešto o tome i tako motivisao/la srednjoškolce iz cele zemlje da razviju preduzetnički duh i uključe se u edukativne i volonterske projekte, čime će ulepšati školske dane.

Snimi kratak video o ovakvim specifičnim aktivnostima koje izvršavaš paralelno sa školom, koje će biti ohrabrenje tvojim vršnjacima da se i oni aktiviraju i naprave prvi korak ka uspešnoj karijeri.

Video u kome ćeš na interesantan način objasniti u čemu sve učestvuješ i kako to postižeš uz učenje, postavi na svoj YouTube kanal uz hashtag #mojapricaza5 ili nam pošalji na buducnostza5@gmail.com, do 20.decembra. Za najbolje i najkreativnije sledi i sjajna nagrada, što je još jedan razlog zašto treba da se uključiš i podeliš svoju priču #za5.