Karijera #za5


Studiraš u Nišu/ Novom Sadu/ Beogradu/ Subotici/ Kragujevcu i želiš da stekneš neformalna znanja i veštine potrebne za razvoj karijere?

Dani karijere se nastavljaju, 13.decembra 2017. od 10 do 19 časova u STUDENTSKOM GRADU, Dom 2, “F” krilo (Bulevar Zorana Đinđića 179).

Sa predstavnicima najvećih kompanija ćeš kroz edukativne radionice ili neformalan razgovor moći da saznaš kako da napišeš CV (i da ga ostaviš!), upoznaš se sa društvenom mrežom LinkedIn, simuliraš razgovor sa budućim poslodavcima i pitaš HR menadžere za savet kako da se zaposliš, čak i ako ne studiraš baš ono što piše na oglasu za posao! Takođe, to ti je prilika da razgovaraš sa potencijalnim poslodavcima iz tvog grada.

Ukoliko si više preduzetnički orijentisan imaćeš priliku I da čuješ kako da svoju ideju pretvoriš u biznis, šta je sve potrebno za takav poduhvat i kako da se informišeš o otvorenim konkursima koji podržavaju započinjanje sopstvenog poslovanja.

Čekamo te, 13.decembra u Beogradu (Dom kulture, Studentski grad, Bulevar Zorana Đinđića 179). 20.decembra se vidimo u Subotici (Studentski centar “Subotica”, Segedinski put 11), a 26.decembar je rezervisan za Kragujevac (Studentski centar Kragujevac, Paviljon 1, Radoja Domanovića 1)!

Čekamo te na Karijeri #za5!